Admin Admin

| Konu: Emirkan ~ Discography C.tesi Tem. 04, 2009 12:45 am | |
| Emirkan - Mahşere Kadar (2000)Emirkan - Avuçlarim Kanıyor Emirkan - Çiçegim Benim Emirkan - Evlenelim Emirkan - Her Seher Her Sabah Emirkan - Herşeye Rağmen Emirkan - Herşeyimsin Emirkan - Intro Mix Emirkan - Mahşere Kadar Emirkan - Mecburum Sana Emirkan - Nerde O Dostlar Emirkan - Saç Bağı Emirkan - Yetiş Allahım Emirkan - Ters Köşe (2002)Emirkan - Ağla Gönül Emirkan - Aşığım Aşık Emirkan - Eyvallah Emirkan - Güle Güle (Playback Mix) Emirkan - Güle Güle Emirkan - Haber Yok Emirkan - İhanet Emirkan - Köprü (Playback Remix) Emirkan - Köprü Emirkan - Mektup Emirkan - Ters Köşe (Playback Mix) Emirkan - Ters Köşe Emirkan - Yalan Dedim Emirkan - Akşam Güneşi (2004)Emirkan - Akşam Güneşi (Arabic) Emirkan - Akşam Güneşi Emirkan - Allahim Şahit Emirkan - Aşk Adamı Emirkan - Bebeğim Emirkan - Evli Evine Emirkan - İyi Ki Varsin Emirkan - Savrulurum Emirkan - Sen Hayatsın Ben Ömür Emirkan - Sessiz Sessiz Emirkan - Seviyoruz Emirkan - Çok Fena (2009)Emirkan - Sevgililer Günü Emirkan - Çok Fena Emirkan - Kirli Sevda Emirkan - Alo Aşkım Emirkan - Sessiz Sessiz Emirkan - Esmer Yarim Emirkan - Terkediyorum Emirkan - Berfin http://malware-site.www/-4c6d76 |
|